Žáci až do prázdnin budou halu pravidelně využívat v hodinách tělesné výchovy, které nyní mají zpestřené o hraní stolního tenisu při sportovních hrách, neboť jeden ze sálů haly byl dovybaven pingpongovým stolem.

Ve všedních dnech mají děti i po škole od 15 do 16 hodin možnost navštěvovat sál a hrát si ping pong za příspěvek 20 Kč/hodinu. V hale jsou jim zapůjčeny pálky i míčky. Jelikož počasí venku dosud moc nepřálo k prohánění kol a kolečkových bruslí, tak děti tuto nabízenou možnost rády využívaly.
Mimo každodenního provozu sálu s fitness se v kopidlenském sportovním zařízení z pravidelných sportů pokračuje v józe, power józe, která si získala mimořádnou oblibu, zumbě dětí a základech boxu. Je škoda, že maminky na mateřské dovolené z důvodu nástupu jejich organizátorky opět do zaměstnání, ukončily svůj klub Klubíčko.

Klub Klubíčko
V Klubíčku maminky společně se svou nejmenší drobotinou trávily příjemnou hodinku při prvním sportovním hraní svých dětí. Věříme, že maminky ze svého středu vyberou novou organizátorku roztomilého Klubíčka.

Hala nezapomněla ani na milovníky hraní badmintonu. Jakmile se uvolnily termíny po fotbalistech, okamžitě se zajistilo dolajnování palubovky na badminton, které v hale chybělo. Vzhledem k nepříznivému počasí se s lajnováním nečekalo až na prázdninové měsíce, ale v nejbližším volném čase se nalajnovala hned hřiště tři. Může tak hrát i více zájemců současně a případné turnaje proběhnou bez dlouhého čekání na volná hřiště.

Badmintonu znovu narůstá popularita a zájemci o tuto hru využívají haly, protože v nich nefouká vítr, který je velikým nepřítelem pro lehký badmintonový košíček. Hala v Kopidlně svoji výškou 8,5 metru dostatečně vyhovuje této hře, která v nízkých tělocvičnách je značně obtížná.

Hledá se cvičitelka
V současné době pilně sháníme cvičitelku aerobiku, která by měla volný termín v sobotu od 17 do 18 hodin, aby byly uspokojeny ve svých sportovních potřebách i milovnice oblíbené rytmické pohybové aktivity. Jistě se dříve nebo později i toto podaří, aby nabídka sportů byla kompletní.

Veškeré informace včetně přehledu sportovních aktivit i rozvrhu volných termínů v hale najdete na internetu na adrese www.hala-kopidlno.cz. Přijďte si zacvičit i vy.   Jitka Kymličková