Turnaj dětí začal v devět hodin ráno a zúčastnila se ho celkem čtyři družstva, tři z Miletína a jedno družstvo ze Slatiňan. Turnaj probíhal utkáním každý s každým a poté ještě zápasy o postup do finále. Konečný výsledek pak doznal následující podoby. Vítězství v turnaji si odváží kolektiv Mladých hasičů ze Slatiňan, druzí skončili Tygři z Miletína, třetí Kobry z Miletína a čtvrtí skončili Mladí hasiči z Miletína.

Zdravý pohyb
Děti si zcela jistě turnaj užily a kvalitně tak prožily při zdravém pohybu sobotní dopoledne. Všechna družstva byla odměněna a po zásluze se děti mohly občerstvit v kuchyňce, která byla rovněž zprovozněna touto akcí a bude tak plnit občerstvovací úlohu všem sportovcům. Odpoledne byl pak připraven turnaj pro dospělé. Trochu nás zklamalo, že se zúčastnila pouze dvě družstva, a to družstvo M 16 z Miletína a AK 47 rovněž z Miletína. Nedali jsme si však radost z pohybu zkazit, a tak tato družstva mezi sebou sehrála celkem osm utkání a konečným výsledkem 5 : 3 vyhrálo družstvo M 16.

Došlo ke slavnostnímu vyhodnocení, a co dál s načatým odpolednem? Využili jsme toho, že dva dny před turnajem dorazilo kompletní vybavení na badminton, a tak slovo dalo slovo a celkem osm hráčů narychlo uspořádalo turnaj jednotlivců, poté ještě turnaj ve čtyřhrách. Zájem byl velký a vzhledem k tomu, jak hráči prožívali hru, nebude nouze o využití tělocvičny ani na tento sport.

Další akce
Na závěr je nutné dodat, že oba, vlastně všechny tři turnaje se povedly, lidé se sešli, společně zasportovali, pobavili se a již nyní se těšíme na turnaj v nohejbale, který se koná v sobotu dne 6. února a je již skoro obsazen. SK ještě na tuto zimu plánuje turnaj v badmintonu a ve volejbale. Data konání budou upřesněna a včas zveřejněna. Děkujeme všem, kteří se postarali o organizaci turnaje a samozřejmě také o občerstvení, které nemělo i díky vynikajícímu gulášku a cibulačce v podání šéfkuchaře Aleše Nováka, prostě chybu.    Miroslav Nosek, předseda SK Miletín