Po odehrání zápasů v základních skupinách se začali rýsovat favorité tohoto turnaje. Skupinu A vyhrálo domácí družstvo E-Fyzio. Ve skupině B první místo obsadilo mužstvo Humor těsně před loňským vítězem družstvem Pornlandia. Přes nástrahy čtvrtfinále se do boje o medaile probojovaly týmy E-Fyzio, Pornlandia, Sky Team a Humor. Lonští vítězové Pornlandia si hladce 4:1 poradili s E-Fyzio. Druhým finalistou se stal tým Humor, jenž přehrál 3:0 Sky Team.

V boji o třetí místo diváci gól neviděli a tak o bronzu rozhodly penalty. V těch byl přesnější domácí tým E-Fyzio. Finálovém utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a přineslo velmi zajímavý fotbal. Žádný z týmu nechtěl dostat první gól. Nakonec se podařilo vstřelit první gól mužstvu Pornlandia. Autorem gólu byl Neumann. Družstvu HUMOR se nedařilo vstřelit vyrovnávací branku. Sil již ubývalo a tým Pornlandia začal více bránit s cílem nedostat gól.

Házená - ilustrační foto
Nejprve třetí místo v Polsku, teď Jičín hostí tradiční Zepos Cup

Do poslední minuty se zdálo , že tato taktika bude slavit úspěch. Doslova v posledních vteřinách se Humor odhodlal k poslednímu útoku a krásnou střelou z větší vzdálenosti vyrovnal Patrik Hátle. O vítězi rozhodly pokutové kopy, ve kterých více klidu a přehledu předvedli hráči družstva Pornlandia v poměru 4:3. Výborný výkon v utkání a v penaltovém rozstřelu předvedl Filip Neuman, ještě do nedávna hráč Hořic, který byl po právu vyhlášen nejlepším hráčem turnaje. 

Konečné pořadí družstev:

1. PORNLANDIA
2. HUMOR
3. E-FYZIO
4. SKY TEAM
5. VESELÁ ŠATNA
6. DEVOPIVO LA KORUNA
7. SEKAČKY
8. BÁĎA BOYS
9. KMKL
10. ROYAL TEAM účast zrušil

Nejlepším střelcem turnaje se stal Dominik Pour (E-FYZIO).

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Josef Bendl z družstva SKY TEAM .

Nejlepším hráčem turnaje se stal Filip Neumann z družstva PORNLANDIA.

Završením celého turnaje byla již tradiční diskotéka.

Devatenáctý ročník turnaje v malé kopané v Lukavci je minulostí, všichni se těší na setkání při dalším turnaji v roce 2021, který se bude konat 31.7. 2021.

Tady dávají lišky dobrou noc. Ilustrační foto.
Okresní „zapadákovy“ terčem kritiky. Lidé si stěžují na děsivé dopravní spojení