Hodnocení:
voda: čistá, 22 stupňů
úprava areálu: vzorná
toalety: v pořádku
ceny: přijatelné

Novým správcem areálu je Milan Kynzl, který provozuje kemp i v Dolní Bukovině. Po dohodě s městem si nájemné odbydluje, tedy místo platby investuje do úprav.

Všechny budovy a chatky září novým nátěrem, do pokojů v budově bylo pořízeno 28 nových lůžek a deset šatních skříní. Návštěvníkům poslouží nová kuchyň a dřevěný kiosek, který se ujme funkce cukrárny.

V současnosti je kemp zaplněný. Voda v bazénu o rozměrech 60 x 30 metrů má 22 stupňů a je jí dost. „Začali jsme napouštět včas a vyčistili jsme čerpadla, takže 1. července bylo koupaliště v provozu. Doplňujeme i technologii, zakoupili jsme vysavač na čištění dna nádrže," popisuje současný stav šéf zařízení. A pokračuje.

Za hrou i sportem
Od dubna je vylepšené dětské hřiště, vybavené novými prvky. Přibyla áčková konstrukce s houpačkami a skluzavkou, pískoviště a trampolína. Obnoveno bude volejbalové hřiště, přibude stůl na stolní tenis.
Ubytovat se můžete v pokojích v prvním patře hlavní budovy nebo v chatičkách, k dispozici je i prostor pro stany. „Rezervace chatek máme zajištěny do září z šedesáti procent, ale postupně ještě lidi volají a přihlašují se," podotýká Milan Kynzl.

Cenové relace:
Nocleh tu pořídíte za 170 Kč (lůžko včetně koupání). Pokud zde chcete přespat pouze jednu, dvě nebo tři noci zaplatíte 200 Kč. Koupání – 60 Kč dospělí, 40 Kč studenti, děti, důchodci a různé slevy. Děti do jednoho metru mají koupel zdarma.

Občerstvení nabízí kiosek v hlavní budově. „Tady došlo k úpravám, vybudovali jsme novou kuchyň, takže vaříme klasická česká jídla," doporučuje provozovatel.

Parkoviště v areálu je vyhrazeno pro ubytované a stanaře. Tzv. jednodenní návštěvníci mohou pohodlně zaparkovat před oplocením areálu. Pokud dorazíte na jízdním kole, po levé straně od pokladny naleznete stojany.

„Jsme tady poprvé a jsme moc spokojeni. Je to tu hezké a čisté," říká Eva Bouchalová z Prahy, která sem přijela na víkend se svými kamarády. Areál opouštíme spokojeni.

A co vy? Napište nám své zkušenosti s kempy a koupališti na Jičínsku. Kterému byste dali jedničku? Pište do doskuse pod tímto článkem.