Den můžete trávit na koupališti, které patří mezi největší přednosti rekreačního zařízení. Bazén 37 x 42 m s dostatečným přítokem vody poskytuje kvalitní koupání. V jeho těsné blízkosti se nachází dětské brouzdaliště, které je volně přístupné dětem do šesti let.
Prckové se tu vydovádí také na prolézačkách, pískovištích nebo třeba na skákací trampolíně.

Pokud chcete v areálu trávit více času, můžete využít možnost ubytování ve čtyřlůžkových chatičkách, chatkách s příslušenstvím, vlastních stanech, karavanech nebo apartmánech.

K dispozici je restaurace, která nabízí plnou penzi nebo polopenzi.
U koupaliště se můžete posilnit v kiosku. K dostání je zde rychlé občerstvení, čepované pivo i nealko nápoje nebo třeba nanuky a jiné lahůdky.
Nadšenci sportu jistě přivítají skvělé zázemí. Zahrát si tu mohou volejbal, tenis, plážový fotbal i volejbal, badminton nebo vyzkoušet lezení po stěně. Do dalších běžných aktivit lze zařadit cyklostezky, turistické stezky, houbaření a běh.

Do služeb areálu spadá půjčovna jízdních kol, sportovních a grilovacích potřeb, prodej základních hygienických potřeb a potravin, letní kino a setkání s koňmi. K dispozici je také přístup na internet WI-FI.

Budete-li se chtít vydat za poznáním, můžete navštívit místní hrad Pecka, ZOO Dvůr Králové nad Labem nebo Český ráj, který ukrývá mnoho krás, mezi které patří například zámek Humprecht i hrad Kost. Pro ty, kteří přijedou autem je zajištěno parkování před vstupem do areálu, ale lze zaparkovat přímo u chatky nebo stanu.
Více na http://www.kemppecka.cz/.   Veronika Erlebachová