„Chceme veřejnosti nabídnout službu, a to dovoz jídla na objednání a nebo výdej z okénka v restauraci La Favorit v hotelu reStart.“ Jan Ent slibuje, že od pondělí bude v nabídce polední menu a zúžený jídelníček, denně by tu měli vyexpedovat tak sto jídel, tedy pokud o ně bude zájem. „O to nemáme strach,“ reaguje hoteliér. Vařit tu budou pro zaměstnance malých firem i pro rodiny, jejichž děti zůstávají doma. Zájemci si mohou jídlo objednat po telefonu nebo pomocí mobilní aplikace.

Na rozvoz má hotel dvě auta, lidé si mohou jídlo vyzvednout přímo i ve výdejním okénku. Servírovat se bude v ekoboxech. „Máme přes třicet zaměstnanců, o které nechceme přijít. Hledáme cesty, abychom přežili,“ přiznává Jan Ent. Služby poskytne i pizzerie Rieger, která bude rozvážet jídlo domů.

Ilustrační foto.
Domýt, dostříhat, kadeřnice odložily nůžky na neurčito