S velkolepým dílem Janě pomáhaly ve finále kolegyně a především hlavní mistrová Jaroslava Havlová. Při stavbě bylo spotřebováno 25 kilogramů plastického fondánu, 3,6 kg čokolády a karamel na okna. Všechny suroviny jsou poživatelné. Zámek o rozměrech 90 x 90 x 50 cm je zasazen v zeleni a dnes se bude ucházet o medailové pozice.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditZámecký sladký skvost jde do soutěže
Nová Paka - Soutěžní práce Jany Dostálové (vpravo) – replika francouzského zámku Chaumont bude dnes prezentovat Střední školu gastronomie a služeb Nová Paka v Hradci Králové na XIII . ročníku národní soutěže cukrářů a kuchařů.
Kliknutím zvětšíte
Novopacké cukrářky při práci.
|
Foto: DENÍK/Iva Kovářová