Co o Jiřičkovi míní čtenáři Jičínského deníku? Jejich názory vzešly z webové diskuze Jičínského deníku pod článkem – Jičínská opozice chce Jiřičkovu hlavu.

Očko: Jiřička (VPM) má kromě svého mandátu pod palcem další tři. Partnerku Štillerovou ( ANO), přítele Kodydka z elektrty (ANO), kterého zdázně manipuluje a spolustraníka Smolíka. Kdyby ho odvolali, byl by konec koalice. Desítka má smůlu, jedenáctka je zválcuje. Ledaže by Novotný za TOP 09 opět nevěděl, o čem hlasuje.

Cider : Kdo se pohybuje mezi zastupiteli už ví, že se chystá jeden z největších politických handlů za dlouhé období. Pokud k němu dojde a Jiřičku vymění za šatny a další neřády, dojde ke zveřejnění veškerých souvisejících informací, které si pan Hamáček a spol rozhodně na vývěsku nedají. Stejně tak jako opozice, která tento krutý příběh s Hamajdou organizuje.

Zaměstnanec úřadu : Nám z úřadu pan Jiřička nevadí. Slušně zdraví. Jinak jako by nebyl. Nic po nás nechce, nikdo neví co vlastně dělá. Žádný problém.

Karel : Zdá se mi, že naše slavná opozice se už inspirovala svým chováním ve vrcholové politice. Byl jsem rád, že se to města netýká, už ano. Mé hlasy věnované jejich stranám mě mrzí.

pracovitý Honza : Už ANO. Ale no proč se divíte, dyť on neudělá za korunu práce ? Zítra je mimořádné zastupitelstvo, tak se uvidí, jak to dopadne. Určitě dobře, vždyť mu drží palce i kamarádi novináři, vlastně novinářky.

vedoucí : Program úterního mimořádného zatupitelstva: Odvolání místostarosty pro investice a životní prostředí Ing. Jiřičky + schválení zadávacích podmínky a financování venkovních šaten sportovního areálu Jičín. Tak to bude pak všechno zase v pohodě.