Na začátku měsíce dubna se dosud neznámí pachatelé pokusili u obce Mezihoří na Jičínsku přepadnout se zbraní v ruce vůz přepravní společnosti rozvážející balíkové zásilky. S největší pravděpodobností se pachatelé chtěli zmocnit finanční hotovosti, která bývá v kabině vozidla. Jenom díky velmi rychlé reakci řidiče se jim to nepovedlo. Z místa přepadení se mu totiž podařilo ujet.

Hledaný svědek.Jičínští kriminalisté začali okamžitě intenzivně pátrat nejenom po pachatelích loupežného přepadení, ale i po všech svědcích, kteří by nám mohli k případu poskytnout jakékoliv informace. Většina pachatelů se pokusí dříve nebo později takové jednání zopakovat.

Pátrání bylo ale bohužel doposud neúspěšné.

Mimo svědectví, která nám bohužel nepřinesla potřebné informace, se nám podařilo získat fotografii muže, který se měl v době loupežného přepadení pohybovat v uvedené lokalitě a mohl by nám tedy přinést důležité svědectví.

Prosíme tedy přímo tohoto muže, nebo kohokoliv, kdo ho na fotografii poznává, aby se přihlásili na linku 158, případně přímo na číslo mobilního telefonu 736 782 114 a pomohli nám tak v dalším vyšetřování tohoto závažného trestného činu.

mjr. Mgr. Ivana Ježková
tisková mluvčí, tel. 602651187