Jak driftuje profík

Mezi hlavní organizátory akce patří Jan Baláž, který je známou ikonou nejen mezi driftaři, ale i jezdci okruhů a Jaroslav Kašpárek, promotér a drifter. Po celé tři dny budou probíhat tréningy a závody drifterů kategorie PRO Street a začínajících drifterů. Celou dobu budou v jednotlivých přestávkách připraveny divácky oblíbené drift exhibice a po dobu tréningu bude po dohodě s jednotlivými jezdci možné využít Drift Taxi.

Nedílnou součástí celé akce jsou připravené oblíbené tuningové soutěže.  Velmi zajímavým doplňkem bude určitě statická ukázka vojenské techniky.

V sobotu a neděli bude navíc v areálu pro diváky dostupný dvoumístný bombardér z I. světové války Albatros D.V.  Zejména malí piloti, budou moci usednout na místo zadního střelce a jejich rodiče si budou moci pořídit neopakovatelné záběry. V sobotu proběhne s tímto letadlem simulovaná bitva, včetně pyrotechnických efektů. Pro dětské návštěvníky této akce je po dobu konání akce připraven bohatý program s možností návštěvy kolotočů, střelnice, autodromu, labutí a dalších atrakcí, včetně opékání špekáčku zdarma.

Bez hudby to nejde

Součástí celé akce je pestrý kulturní program, pojatý stylem multižánrového festivalu, včetně pátečního slavnostního otevření přilehlého Sunparku, kdy diváci uslyší řadu interpretů, jako například Morčata na útěku, zpěváka Marka Ztraceného a mnoho DJs včetně Chrise Sadlera a Rodriga Ardilha.

Brány letiště jsou otevřeny od pátečních 12 hodin.