Všech osm finalistů získá multifunkční troubu od Bauknechtu a kuchař/ka na prvním místě dostane navíc i voucher od Bauknechtu v hodnotě 50 tisíc korun. Na východě Čech se do vytipované osmičky dostala Anna Týfová z Martínkovic na Broumovsku.

Vyplněný formulář, který najdete uvnitř tištěného listu, zasílejte na adresu: Regionální deník, Marketing − Česko vítá jaro, Přátelství 986, Praha 10 − Uhříněves 104 00 či zaneste do své okresní redakce regionálního Deníku (Hradecký deník, Kladská 17, Hradec Králové).

O vítězi totiž rozhodnete vy, naši čtenáři, svými hlasy. Své hlasy pro jednotlivé recepty zasílejte SMS zprávou ve tvaru: DEN REC 01 – 08 (číslo receptu) JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC na číslo 900 11 07. Cena jedné SMS zprávy je 7 korun včetně DPH. Z jednoho telefonního čísla je možné zaslat maximálně 20 SMS zpráv. Hlasovat můžete také on-line na www.ceskovitajaro.cz, kde najdete všech osm finalistů i další chutné recepty. V případě shody rozhodne odborná porota. Každý, kdo poslal recept, nebo bude hlasovat, získá po skončení soutěže od naší redakce, na  základě registrace, dárek. Ke každému kraji je přiřazena celebrita – patron, který bude vybraného finalistu doprovázet při finálovém klání. Na východě Čech je to Ilona Svobodová.