Autobus sjel do příkopu. Při nehodě se zranilo několik lidí, kterým hasiči na místě poskytli neodkladnou předlékařskou péči. Z autobusu vyprostili také řidiče, kterého si do péče převzala záchranná služba.

"Jednotky provedly protipožární opatření a opatření proti úniku provozních kapalin do potoka," informoval Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje na twitteru.

Mluvčí záchranné služby Michal Georgiev později uvedl pro ČTK, že jeden člověk se zranil těžce a čtyři lehce. Transportováni byli do nemocnic v Liberci a Jičíně.

Zloděj rozbil okénko rychlého občerstvení, aby se dostal dovnitř.
Zloděj odvezl sudy limonády na kole. Frýdlantským policistům ale neunikl

"V autobuse cestovalo 7 osob. Zatím z blíže nezjištěných příčin sjel autobus mimo komunikaci a havaroval," sdělil policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Dodal, že na místě dopravu řídila policie a odkláněla ji po objízdných trasách.

Odpoledne dorazila na místo těžká technika, aby havarovaný autobus vyprostila. Práce silnici zcela uzavřely. Jak informovali hasiči, pracovníci elektrorozvodných závodů zajistili odstranění poškozených drátů elektrického vedení, aby bylo možné vyprošťovací technikou navrátit autobus z příkopu zpět na silnici. Dopravní prostředek byl vyproštěn po téměř šesti hodinách práce. Poté ho odvezla odtahová služba a komunikace byla opět zprůjezdněna.