Většina lidí vyráží do obchodních center nebo do větších měst s domněním, že v tom našem městě se nedá nic pořídit. Není kde a není co.Zjistili jsme, že tomu tak není. Přímo v Jičíně jsme našli několik skvělých obchůdků, kde najdete spoustu krásných vánočních dárků. Velice nás zaujal obchod s dámskou a pánskou módou DANTE FASHION, který se nachází v Čelakovského ulici 83.

Jak jsou tu připraveni na vánoční prodej? DANTE Fashion je obchod, který již řadu let naslouchá přáním svých zákazníků a podle toho přizpůsobuje i zboží a nabídku služeb. Firma je již na trhu 12 let, ale věnovala se zákazníkům především v oblasti společenské a svatební módy. Vzhledem k tomu, že jičínští klienti ji stále častěji zahrnovali dotazy, zda nechtějí otevřít pánskou módu, která v Jičíně několik let chyběla, rozhodli se těmto požadavkům vyhovět.

Nejdříve otevřeli obchod pouze s pánskou módou, ale na další přání, a to především žen, byl obchod rozšířen o dámskou módu a nyní si v prodejně přijdou na své jak muži, tak ženy. Nabídka je široká. Vybere si skutečně každý, ať už potřebuje oblečení pro volný čas, do práce či do společnosti. Nabízí zde eleganci pro každou příležitost a pro každou věkovou skupinu. Zákazník se zde oblékne od „hlavy až k patě". V pánské módě upřednostňují především naše domácí značky a vsázejí na osvědčené materiály a střihy, ale v dámské módě zde najdete spoustu originálních kousků od různých světoznámých značek.

V současné době jsou samozřejmě nejžádanější vánoční dárky, se kterými vám zde umí opravdu poradit.
Snaží se zde dárky nepaušalizovat, ale ke každému zákazníkovi přistupují individuálně. Nejdříve se vás zeptají, co obdarovaná osoba nosí nejraději, jaké má ráda barvy, jestli nosí oblečení ležérní nebo formálnější. A podle toho vám nabídnou ten nejvhodnější dárek. Navíc, pokud by jste se přece jenom netrefili do noty obdarovanému, ponechte si paragon a zboží si můžete vyměnit již během vánočních svátků.....

A pokud si přece jenom nebudete vědět rady, mají zde pro Vás připraveny dárkové poukazy. Jejich výši si může každý určit sám. Navíc, pokud zakoupíte poukaz např. v hodnotě 2000 Kč, získáte ještě bonus 10 procent navíc, takže dárek je pak v hodnotě 2200 Kč. Určitě neváhejte a navštivte obchod DANTE FASHION, který má otevřeno od 9 do 17 hod a každou adventní sobotu a neděli od 9 do 12 hod. Kolektiv DANTE FASHION se těší na vaši návštěvu.  (PI)