Předsedou Rady Jičín se stal opět Ladislav Groh, místopředsedou Lukáš Vildman. Dalšími členy Rady byli zvoleni pánové David Jung, Ladislav Vosáhlo a Miroslav Košíček.

Zároveň se konaly volby do orgánů Krajské hospodářské komory za oblast Jičín. L. Groh byl zvolen místopředsedou představenstva, L. Vildman se stal členem představenstva a L. Vosáhlo členem Dozorčí rady.

Hospodářská komora v Jičíně zastupuje podnikatelskou veřejnost na Jičínsku a může výrazně ovlivňovat hospodářské prostředí, ve kterém žijeme. Chrání zájmy nejen malých, středních a velkých podniků, ale i živnostníků. Podporuje podnikatelské aktivity, propaguje a šíří informace o podnikatelské činnosti svých členů, šíří znalosti a informace o hospodářství, ekonomických podmínkách a právních předpisech, poskytuje poradenské a konzultační služby, spolupracuje s orgány státní správy a místní samosprávy a mnohé další. Hospodářská komora je podnikatelskou samosprávou, podobně jako je tomu ve většině zemí světa.     Krajská hospodářská komora  Královéhradeckého kraje, jednatelství Jičín