Zároveň zde byli odměněni tři výherci, kteří pro toto zařízení hlasovali, a to Jan Pánek z Jičína, Miroslav Krejčí z Nové Paky a Zdeněk Mynařík z Jičína. Na místě každý z nich obdržel dárkové balení piva Tambor.
V restauraci byl již personál na tuto událost přichystán, pro všechny zúčastněné bylo připraveno občerstvení ve formě královského menu: hovězí steak z australského berana připravený na mexickém pivu na způsob fajtes, americké brambory, s přílohami a dresinky – z citronové trávy, barbecue nebo anens salsa; zeleninový salát je samozřejmostí tak jako dobré víno na slavnostní přípitek. A porce opravdu obrovské, že výherci, pravidelní hosté, se shodli v tom, že málokdy zde celou porci s pohodě zkonzumujete.
„Já jsem v současné době se stravováním na této restauraci v podstatě závislý, vyhovuje mi systém stravenek a denního menu, a oceňuji hlavně českou klasiku," uvedl Jan Pánek. Už se těší, jak se o vyhrané pivo podělí s přáteli na grilování, zatímco další výherci plánují vše vypít sami. „Beztak by ženě pivo nechutnalo," vysvětluje Miroslav Krejčí. Spolu sem chodí například o víkendech na večeře.
Bez rezervace bývá někdy problém najít například k obědu volné místo. Přesto vedení podniku plánuje ke zvýšení návštěvnosti zavést pravidelná hudební odpoledne, tak jako dále zlepšit prostředí interiéru třeba tapetovými loděmi.
Více snímků z předávání cen a interiéru restaurace naleznete v připojené fotogalerii.