„Přijďte včas, a hlavně hráči věří v podporu svých „červených" diváků i v tomto klání," vzkazuje všem příznivcům HBC Ronal Jičín sekretář klubu Marek Ženatý.

Sahají po medaili
Myšlenky hráčů a realizačního týmu už ale míří k nadstavbové části, kde se hraje o medaile. Jičín do ní vstoupil s tříbodovým náskokem před druhými Lovosicemi a na bronzové Hranice (nedělního soupeře v boji o Český pohár) má náskok čtyř bodů.

Podívejme se na nadstavbou část podrobněji. Ta začne v sobotu 13. dubna, kdy na domácí palubovce přivítáme stále se lepšící Zubří, které z posledních deseti možných bodů získalo bodů devět! Již 17. dubna přijedou Lovosice, potom Jičín zavítá opět do Hranic a přivítá věhlasnou pražskou Duklu. První tři květnové zápasy absolvují Jičínští na palubovkách těžkých soupeřů – Plzně, Zubří a Lovosic. Doma se představí 11. května, týden potom čeká cesta do Prahy a tečku za sezonou udělá domácí zápas s Plzní a možná radost z nějaké medaile.

Co hráče čeká:NADSTAVBOVÁ ČÁST
TIPGAMES EXTRALIGY
13. dubna: Jičín – Zubří, 17. dubna: Jičín – Lovosice, 21. dubna: Hranice – Jičín, 28. dubna: Jičín – Dukla Praha, 1. května: Plzeň – Jičín, 5. května: Zubří – Jičín, 8. května: Lovosice – Jičín, 11. května: Jičín – Hranice, 18. května: Dukla Praha – Jičín, 25. května: Jičín – Plzeň.