Po třech kolech zůstává Jičín bez porážky, takže spokojenost?

Tak s výsledkem a hrou jsme samozřejmě moc spokojeni. Přivezli jsme oba body a udrželi neporazitelnost, ale z dalšího vývoje soutěže mám obavy.

Co můžete říct k zápasu?
Družstvo hrálo dobře, utkání bylo naprosto vyrovnané. Začátek zápasu nám příliš nevyšel. Po čtvrt hodině jsme prohrávali dva pět, a tak přišel time out a za pět minut jsme už vedli šest pět. Do šatny se odcházelo za nerozhodného stavu. V dramatickém závěru, kdy jsme dohrávali v oslabení, asi sedm vteřin před koncem rozhodl o našem vítězství střelou z levého křídla Lukáš Rychna. Jičín bojoval, gólů v prvním poločase mnoho nebylo, oba brankáři byli výborní. Veverka nás opět podržel. V závěru byli vyloučen Bareš a přímou červenou dostal Král.

A nyní odpovězte na ty obavy. Proč, jak to myslíte?
Dnes jsme přišli o dva hráče, poměrně brzy byl zraněn Jenda Vocásek. A mám obavy, že vyléčení jeho ramena si vyžádá hodně dlouhou dobu. Podobně je na tom Tomáš Zeman, myslím, že i on se bude dávat dohromady dost dlouho a oba nám budou moc chybět.

V Kopřivnici hrál i prvoligový dorost, jak dopadl?
Mladší vyhráli o osm branek, starší podle očekávání prohráli.

V příštím kole má Jičín volno, takže šrámy může zahojit.
Nebude to tak jednoduché. Kromě obou zmíněných hráčů si kluci nějaké ty šrámy vyléčí, ale mám obavy, že cíle a předsevzetí, s nimiž jsme do letošní extraligy šli, budeme těžko plnit.Jsme z toho špatní.

Dalším soupeřem bude mistrovské Zubří.
Ano, zápas bude opět sehrán před televizními kamerami, a to v neděli sedmého října od půl jedenácté dopoledne. A potom už nás čekají Hranice a Lovosice.