SOBOTA 14. ČERVNA

CYKLISTIKA
Nová Paka: Již po osmnácté pořádá o víkendu TJ populární, ale velmi těžkou čtyřiadvacetihodinovku. Start zítra v 10 hodin na autobusovém nádraží. Jede se do Staré Paky, Roškopova a zpět.

MALÁ KOPANÁ
Chomutice: Místní fotbalisté pořádají zítra 6. ročník turnaje v malé kopané O pohár starosty. Organizátoři očekávají účast 16 družstev. Na nejlepší týmy čekají krásné poháry, soudky piva a šampaňského. Občerstvení i zábava pro malé a velké zajištěny po celý den.
Podhorní Újezd: V duchu hesla Postav tým a pojď si kopnout, pořádá skupinka nadšenců zítra v místním areálu turnaj. Přihlášky a informace e-mail: lubor-kolar@seznam.cz, nebo na tel. 720 654 661 formou SMS.
Libuň: Sokol a hostinec Zlatá Brána Libuň pořádají zítra turnaj v malé kopané, hrací systém: 5 + 1, začátek: 9.00, startovné: 500 Kč, přihlášky do pátku 13. července na telefon 777 088 304. Bohaté občerstvení, zkušení pořadatelé, hodnotné ceny.

NOHEJBAL
Bradlecká Lhota: Oddíl stolního tenisu připravuje na 14. července tradiční turnaj tříčlenných družstev Bradlecká flaška. Startovné 100 korun, prezentace 8.30 – 8.50, losování 8.55, začátek 9.00. Občerstvení zajištěno.
Mladějov: Již 8. ročník Memoriálu Honzy Odlera, turnaje tříčlenných družstev, je na programu zítra v místním sportovním areálu. Začátek v 8.00, startovné 300 korun.

VOLEJBAL
Bašnice: Již 39. ročník turnaje mužů se uskuteční v areálu u lesa. Je vhodný pro družstva okresních a krajských soutěží. Poslední informace a přihlášky na tel. 604 749 282.

PLÁŽOVÝ VOLEJBAL
Popovice: TJ Sokol, asociace sportu pro všechny, připravuje tradiční turnaj v plážovém volejbale. Uskuteční se 14. července od 8.30 na hřišti u koupaliště. Startují tříčlenná smíšená amatérská družstva (alespoň jedna dívka či muž nad 60 let).
Miletín: Turnaj amatérských družstev se uskuteční v areálu koupaliště.

MOTORISMUS
Josefův Důl: Ve známém letovisku v Jizerských horách se zítra setkají majitelé veteránů při tradiční soutěži v jízdě pravidelnosti motocyklů a automobilů Okolo Elišky. Start prvního vozu v 11 hodin u pily, výstava soutěžních vozů od 10 hodin u obecního úřadu, vyhlášení výsledků ve 13 hodin, vítěz převezme pohár starosty Josefova Dolu.

NEDĚLE 15. ČERVNA

PLÁŽOVÝ VOLEJBAL
Miletín: V areálu koupaliště vyvrcholí turnaj amatérských družstev.

CYKLISTIKA
Nová Paka: V 10 hodin je na autobusovém nádraží dojezd cyklistické čtyřiadvacetihodinovky.