Oba soupeře dělí před vzájemným soubojem čtyři body. Duel je na programu v sobotu od 10.00 hodin.

Ve druhé lize se rovněž na kuželně soupeře představí také tým mužů SKK Hořice, který cestuje do Tábora. Letošní sezona druhé nejvyšší soutěže je mimořádně vyrovnaná, rozdíl mezi osmým a vedoucím týmem tabulky je pouze čtyřbodový. Tento duel se odehraje rovněž tuto sobotu od 10.00 hodin.

V Nové Pace se bude hrát nohejbal

Nová Paka – Nohejbalový oddíl Sokola Nová Paka pořádá tuto sobotu v hale ZŠ v Komenského ulici již 15. turnaj v nohejbalu dvojic. Pořadatelé očekávají účast dvaceti družstev. Startovat zde mohou neregistrovaní hráči všech věkových kategorií.
Družstva budou nejdříve hrát ve skupinách a následně vyřazovacím způsobem. Očekávaný závěr turnaje s vyhlášením výsledků a předáním cen je připravován na 17. hodinu. Bližší informace získáte buď na telefonu na 724151783, nebo prostřednictvím e-mailu na voj.kaz@seznam.cz. 

Stolní tenis: Turnaj K – klubu v Jičíně již zítra

Jičín – V rámci celoroční soutěže O pohár K – klubu se v Jičíně tento pátek uskuteční pátý turnaj ve stolním tenisu. Startují zde žáci základních škol od prvních do devátých tříd a příslušné ročníky středních škol. Prezence proběhne mezi 13.30 a 14. hodinou. Ukončení turnaje v 18 hod.