Samotný turnaj proběhne v pátek a v sobotu 23. a 24. srpna za účasti domácích házenkářů jičínského Ronalu, dále extraligových týmů Dukly Praha a Handball KP Brno a slovenského celku MŠK Považská Bystrica, podrobně jsme informovali včera.

Potom už následuje ladění formy na začátek září, kdy začne jak extraligový soutěžní ročník 2013/2014, tak EHF Cup. Los přisoudil Jičínu mistra Bulharska z posledních dvou sezón, celek HC Dobrudja Dobrič. Protože náš soupeř souhlasil s nabídkou odehrát obě utkání na jičínské půdě, mohou se fanoušci těšit na dvojnásobnou porci mezinárodní konfrontace. Zápasy jsou na programu v sobotu 7. září od 18 hodin a v neděli 8. září od 17.00.

Na pohárové střetnutí bude jednotné vstupné ve výši 100 Kč, příznivci ale mohou využít levnější vstupenku na obě utkání za 160 korun. Vstupenky lze zakoupit v den utkání, ale také v předprodeji. První možnost získat vstupenky na zápasy EHF Cupu v jičínské hale je v průběhu mezinárodního turnaje Kers Cup, následně v prodeji každé úterý a čtvrtek (27. a 29. srpna 3. a 5. září) na sekretariátu HBC Jičín (budova ubytovny Sport, Revoluční 1142) od 15.00 do 18.30 hodin. ⋌(hbc)