HBC Continental Jičín – HC TJ Náchod 10:10 (6:5). V prvním zápase se naši házenkáři opět potýkali s větším množstvím technických chyb a někdy „ležérním" zakončení vyložených střeleckých příležitostí. Přesto si Jičínští udržovali vedení až o tři branky. Náchodští spoléhali na jednoho střelce, autora devíti branek. V závěru se soupeř dostal do nejtěsnějšího náskoku, ovšem mladší žáci Jičína bojovností vyrovnali na konečných 10:10.

HBC Continental Jičín – 1.HK Dvůr Králové n/L. 17:2 (7:1) Druhý duel s házenkáři Dvora Králové byl jednoznačnou záležitostí jičínských barev. Naši hráči soupeře s naprostou dominancí přehrávali, příležitost dostali všichni nominovaní a nakonec se radovali z povinné výhry 17:2.

HBC Continental Jičín – 1. HC Pardubice 19:4 (9:0). Poslední zápas sehráli Jičínští proti domácímu týmu Pardubic. Ti nastupovali do utkání posíleni předchozí výhrou nad Jabloncem a na náš celek si věřili. Náš celek se ale na soupeře dobře připravil. Trenéři naordinovali svým svěřencům aktivní důraznou obranu, která na Pardubice platila. Domácí byli aktivitou Jičínských očividně zaskočeni a prakticky se nezmohli na odpor.

Fakta: Sestava a branky HBC Continetal Jičín: Šafka, Hůla – Thorovský 18, Frýba 7, F. Matouš 5, Ježek 4, Ženatý a Sedláček po 3, Mičke 2, Frumert, Fejtek, Kraus a Tůma po 1, Jandera.   (hbc)