Jednalo se o souboj dvou neporažených týmů, přičemž hosté nastupovali oslabeni o některé hráče základní sestavy. Z různých důvodů chyběli L. Ženatý, Chýlek, Novotný či Mareš.

Sokol Železný Brod – HBC Ronal Jičín „C" 18:25 (10:13). Úvod zápasu patřil hostujícímu celku. Díky pozorné obraně a skvěle chytajícímu Coufalovi st. se Jičínští záhy ujali vedení 2:4, které v dalších minutách navyšovali až na 4:10. Střelecký prapor hostí táhli v první půli zejména Kořínek, Kolář a dorostenec Vávra. V závěrečné desetiminutovce se ale domácí přeci jen vrátili do zápasu a i přes další fantastické zákroky gólmana Coufala snížili na poločasových 10:13.

Po změně stran se dal očekávat nápor Železnobrodských, domácí se ale dokázali nejvíce přiblížit na rozdíl dvou přesných zásahů, 13:15. Jičínští hráli trpělivě v útoku, čekali na chyby domácí obrany a ty poté trestali. Domácí se nechtěli s porážkou smířit, přitvrdili, hosté se ale jejich některými zbytečnými zákroky nenechali rozhodit a znovu si vytvořili uklidňující sedmibrankový náskok, 15:22. Jičínští nakonec dotáhli zápas do vítězného konce v poměru 18:25 a drží stoprocentní bodovou úspěšnost.

Výhra „C" týmu mužů jičínského Ronalu byla naprosto zasloužená. Základem úspěchu byl fantastický Coufal v brance, jenž dal svými zákroky zavzpomínat na působení v extraligovém celku Jičína. Střelecky se nejvíce prosadili Kořínek a Vávra, důležité branky stříleli rovněž Kolář, A. Babák, Havelka a Dunda. Poctivou práci na obou brankovištích odvedli pivoti Schoř a Horčičko, své si odehrál také nestárnoucí Michálek. Celkově lze vystoupení jičínského celku hodnotit jako velmi bojovné.

Fakta: Sestava a branky HBC Ronal Jičín „C": Coufal st. – Kořínek 6, Vávra 6/1, Kolář 4, A. Babák a Havelka po 3, Dunda 2, Schoř 1, Horčičko, Michálek.   (hbc, re)