Náročné dva týdny
Tomáš Babák, Jan Vocásek a Tomáš Zeman bojovali v sobotu v týmu HBC Ronal Jičín proti Dukle Praha, kde celkem nastříleli jedenáct gólů. David Machalický v neděli nastoupil do branky prvoligového béčka proti Bystřici pod Hostýnem. Všichni se pak společně s Matějem Svobodou druhý den hlásili trenérovi juniorské reprezentace Jaroslavu Hudečkovi.

Koncem týdne je ve sportovním areálu v Břvích u Prahy čeká mezinárodní turnaj Industrial cup, kde změří síly s Norskem, Tureckem a Katarem. O velikonočních svátcích pak zamíří na kvalifikační turnaj o evropský šampionát své věkové kategorie (ročníky 1992 a 1993). Vedle domácích Němců je čeká Ukrajina a Holandsko.

Kvalifikace na mistrovství Evropy čeká také dorostence, mladíky do 18 let, které vede Petr Babák. Nyní je česká reprezentace na soustředění v Novém Veselí a ještě před tím odehrála mezinárodní zápasy s Polskem. Vidět byli Jičíňáci Čurda, Tomeš, Kolc, Havelka.

Trenér Petr Babák: „Ve třetím zápase, který byl také oficiální, opět dobře fungovala obrana. První poločas se ve vedení střídala obě družstva. Tak jako v utkáních minulých se ve stejný čas druhé půle rozhodlo, kdy jsme nedokázali soupeře utrhnout na větší brankový rozdíl, který by zaručoval konečnou výhru v zápase. Kolem 45. minuty se soupeř zvedl a díky svým herním zkušenostem tlak ustál a naopak nám díky zbrklé střelbě odskočil ve skóre, které si udržoval až do konce zápasu.“