V rámci prologu závodu kolem hranic Česka a Slovenska non stop zvládl za čtyři dny najet 1950 kilometrů, a to přesně za 99 hodin 50 minut. Nyní ho čeká dalších 1540 kilometrů po Slovensku. Závod odstartoval 14. srpna ve Vsetíně, kde si Dan včera po dojezdu okolo Česka ve 20.05 udělal krátkou přestávku před svoji další cestou na Slovensko. Za čtyři dny naspal necelých pět hodin, přesto se packý nezmar cítí skvěle i přes úmorné sluníčko, déšť a bouřky. „Hodně těžká trať, hodně těžký závod,“ přiznává sportovec, jehož výkon sleduje na sociálních sítích přes 3 tisíce fanoušků.

Polmanmánie postihla nejen Pačáky, ale i pořádný kus Česka. Dan přiznává, že silnice po hranicích republiky nejsou zrovna kvalitní, na druhou stranu se přesvědčil, že Čechy jsou krásné. Pokud chcete sledovat jednu z nejdelších jízd v Evropě a podpořit packého nadšence s jeho doprovodným UPRT týmem, sledujte vše na facebooku Danda Polman a LIVE přímo na jeho stránkách.

Non-stop ultracyklistický závod okolo Česka a Slovenska se jede vůbec poprvé, trasa je dlouhá asi 3540 km s převýšením okolo 36000 metrů. Dan vyrazil na trať společně s Jirkou Severou, autorem projektu.

Tenis, ilustrační foto
Jičín plánuje stavbu kryté tenisové haly