Menší účast byla zapříčiněna zřejmě velmi nabitým květnem, když už na začátku měsíce hodně hráčů reprezentovalo naši republiku na European Urban Golf Cupu 2014 v Kolíně nad Rýnem. V městském golfu se v Německu sice hrálo podle jiných pravidel, ale přesto se česká reprezentace dostala mezi nejlepší.
V soutěži jednotlivců zazářil především Renda Dubský s Ondrou Novotným, kdy oba skončili na děleném desátém místě z celkem 81 účastníků.

V soutěži tříčlenných týmů se nejlépe dařilo týmu Česko I. s hráči Dubským, Novotným a Šrámkem, kteří se umístili na šestém místě z 27 týmů. Česká republika se svými čtyřmi týmy pak obsadila páté místo v národním žebříčku z celkem osmi států.Na jih Čech odjeli jičínští hráči sice v malém počtu, ale s cílem udržet vedení v soutěži klubů a potvrdit přední postavení i v jednotlivcích. Sice větrné, ale slunečné počasí přetrvalo celý den a jen vlastní chyby jednotlivých hráčů dělaly občasné vrásky. Problémy se vyskytovaly především v lesních částech a křovinách.

Po základních 10 jamkách se mužská část Jičínských hráčů srovnala do rozdílu jediného úderu. Míra Jedlička (37 úderů) se dělil o průběžné 6. místo a Petr Berný s Vráťou Jedličkou (38) o 8. místo. Míla Petrová se do finále neprobojovala, ale získala ocenění za 2. místo mezi ženami. Finále hrané na 3 jamky sice nejlépe vyšlo M. Jedličkovi, ale ztrátu ze základní části už nedohnal a posunul se jen na 5. místo – 45 (37+8), V. Jedlička nezopakoval finálový extra výkon z Krušných hor a průměr mu zajistilo 9. místo – 49 (38+11). Berný si finále moc nevychutnal a klesl na 13. místo – 53 (38+15).

O vítězi musel rozhodnout až dodatečný rozstřel a v něm zvítězil vedoucí hráč žebříčku O. Novotný z Lama klubu Praha – 41 (30+11) před J. Stehlíkem z EGC Praha 41 (32+9).

Úder za nimi skončil J. Barok z Litvínova 42 (33+9). V soutěži týmů si těsné vítězství vybojovali Jičínští hráči a potvrdili tím své postavení v tabulce. ⋌(gmj)