Krajským přeborníkem v překážkovém sprintu mezi juniory se stal Jan Rejha, další medailová umístění přidal ve skoku o tyči a vrhu koulí (6 kg), avšak z důvodu nedostatečného počtu závodníků mohl pověsit na krk pouze zlato z překážek. Honza má za sebou náročný víceboj z minulého víkendu, kdy reprezentoval Českou republiku na mezistátním utkání v Madridu. I proto ve všech disciplínách mírně zaostal za svými předešlými výkony.

V Jablonci zaběhl čas 8,82 s na juniorských překážkách, ve skoku o tyči překonal 360 cm a kouli vrhl do vzdálenosti 10,98 m. Nezbývá, než si po náročném programu odpočinout a s novým trenérem Mírou Ruckým dobře vyladit formu na republikový šampionát vícebojařů, který se koná již o následujícím víkendu.

Mezi dorostenkami se dařilo Adéle Brádlerové, studentce jabloneckého sportovního gymnázia, která dokázala obsadit bronzovou příčku na nejkratším sprintu. Finálovým výkonem 8,13 vylepšila čas z rozběhu o osm setin sekundy. Později vybojovala stříbrnou medaili na dvoustovce časem 27,89 s. Úspěšný den završila s dorosteneckými kolegyněmi Hakenovou, N. Jandurovou a Součkovou při štafetě na 4x150 metrů. Cílem proběhly jako první (1:23,54), ale kvůli počtu pouhých dvou štafet se ani tato kategorie nevyhlašovala.

Naopak mezi žákyněmi se štafet sešlo dostatečné množství, ta jičínská ve složení Kozlová, Bleptová, J. Jandurová, Lorencová získala bronzové medaile časem 1:24,62 s.

Další bronzovou medaili si vysloužil dorostenec Martin Menčík, který se zúčastnil vrhu koulí. Pětikilogramové náčiní poslal do vzdálenosti 12,08 metru.

Potěšující je také účast skupiny dorostenek a především žákyň, které otestovaly svoje schopnosti na šedesátce a ve skoku do dálky. Z nich se nejvíce dařilo žákyní Lucii Kozlové, která skončila čtvrtá na nejkratším sprintu časem 8,29.