Bohužel se ale ukázalo, že především absence běžkyně Zikmundové, překážkářky Jedličkové a dalších závodnic, byly pro konečné umístění rozhodující. Navíc konkurence se výrazně zvýšila díky startu extraligové Hvězdy Pardubice a velmi silné Sparty Praha, především ve vrhačských disciplínách. A tak každý získaný bod je v konečném účtování velmi cenný.

Z jičínských žen se výrazně prosadila vítězstvím ve skoku o tyči a trojskoku Jaroslava Vaněčková. Navíc přidala sedmé místo ve skoku dalekém. Ve skokanských sektorech se prosadily ještě Bára Votínská osmým místem v dálce a šestá ve výšce skončila Daniela Volná. Na běžeckém oválu překvapily výborným časem a čtvrtým místem mladé sprinterky. Body za desáté místo přidaly Marika Havelková na trati 800 metrů a Gabriela Veigertová na trati 1500 metrů. Ve velmi silně obsazených vrhačských disciplínách se nejvíce dařilo v hodu diskem, kde Katka Jínová obsadila páté místo a Katka Šindelářová byla sedmá. Ta přidala ještě bod za desáté místo v hodu kladivem.

Konečná tabulka: Hvězda Pardubice 263, LIAZ Jablonec 165, Sparta Praha 132, Vysoké Mýto 119,5, Hradec Králové 92,5, Česká Lípa 91,5, Liberec 79, Jičín 58,5. Jičínští muži zahájili druholigovou sezónu na domácím stadionu v neděli. Po celou soutěž se drželi uprostřed startovního pole. Bohužel nevydařená předávka v závěrečné štafetě je ve vyrovnané tabulce odsunula na konečné páté místo.

Na sprinterských tratích se dařilo Adamu Zikmundovi, který doběhl druhý na trati 400 metrů a čtvrtý na poloviční distanci. Dvěma pátými místy na tratích 1500 m a 3000 m výrazně pomohl Ondřej Brunner. V závodě překážkářů doběhl Petr Stojanov druhý, ve výšce třetí místo vybojoval Tomáš Čapek. Vyrovnaný souboj o čtvrté místo svedli Stojanov se Zikmundem v závodě trojskokanů. Šťastnější díky lepšímu druhému pokusu byl nakonec Zikmund.

Bodovali rovněž kladiváři Kuželové, když otec Josef skončil čtvrtý a syn Aleš pátý. Důležité body ze soutěže chodců druhým místem zajistil Radek Kahánek.
Konečná tabulka: Turnov 230, Olymp Praha 216, Liberec 136, AC Jablonec 136, Jičín 134, Mladá Boleslav 112 bodů.    (peš, re)