V Sedličkách vjel zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy do protisměru, kde najel na nezpevněnou krajnici. Odtud pokračoval šikmo přes celou vozovku, kde poškodil betonový obrubník chodníku. Takto dojel až před lipovou alej, kde vůz odstavil.

Řidič se bezprostředně po nehodě podrobil dechové zkoušce, která u něj prokázala přes 1,7 promile alkoholu. Navíc policisté zjistili, že má platnou blokaci řidičského oprávnění. Z tohoto důvodu mu hrozí za přečiny ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání až dva roky vězení.

Ilustrační foto

Otevřené okno přilákalo nenechavce

Nová Paka - Novopačtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který v přesně nezjištěné době od čtvrtka 20. listopadu do soboty 22. listopadu vnikl do pokoje v jednom z hotelů v Lázních Bělohradu. Dovnitř se dostal otevřeným oknem, kde ze skříně odcizil peníze. Celkem si odnesl 21 tisíc korun. Pachateli za přečin krádeže a porušování domovní svobody hrozí až dva roky vězení.

Zloděj vzal peníze, cigarety a sladkosti

Běchary - V sobotu se vloupal neznámý pachatel do místního pohostinství, kde z kuchyně a výčepu odcizil cukrovinky, cigarety a peníze. Majitel vyčíslil celkovou škodu na nejméně 12 tisíc korun. Případ šetří kopidlenští policisté jako přečiny krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli hrozí až dva roky vězení.