Profesionální hasiči z Nové Paky byli v pátek v 10:39 přivoláni k odstranění spadlého stromu na komunikace mezi Úlibicemi a Novou Pakou.

Profesionální hasiči z Jičína zasahovali v pátek po 11. h (ohlášeno 11:08) při dopravní nehodě osobního automobilu, která se stala ve Starém Místě. Tři zraněné osoby ošetřila zdravotnická záchranná služba na místě.

Dobrovolní hasiči z Miletína likvidovali roj bodavého hmyzu v pátek v odpoledních hodinách (ohlášeno 14:28) v Miletíně.

V pátek v 18:41 byli hasiči Správy železničních dopravních Nymburk přivolaní do Nepřívěci, kde nakloněný strom hrozil pádem na železniční trať. Hasiči jej odstranili.

Jičínští profesionální hasiči zasahovali v pátek po 19. h (ohlášeno 19:07) při dopravní nehodě dvou osobních automobilů, která se stala ve Vojicích. Jednotka provedla na vozidlech protipožární opatření. Zdravotnické záchranné službě asistovala při ošetření jedné zraněné osoby. Ta byla následně odvezena do nemocnice. Vozy byly odstaveny mimo komunikaci.

Profesionální hasiči z Jičína vyjížděli v pátek v 19:08 k dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního automobilu, která se stala v Újezdu pod Troskami. Ke zranění osob nedošlo. Uniklé provozní kapaliny zasypala jednotka pomocí sorbentu a uklidila vozovku.

Podnikový hasiči ČEPRO a. s. Cerekvice byli v sobotu v 9:30 přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla, které sjelo do příkopu v Cerekvici nad Bystřicí. Jednotka vůz vyprostila na komunikaci. Ke zranění osob nedošlo.

Nehoda motocyklu a skútru u Ostroměře.Profesionální hasiči z Hořic vyjížděli v sobotu po poledni (ohlášeno 12:38) do Ostroměře k dopravní nehodě motocyklu a skútru. Jeden z řidičů byl zraněn. Zdravotnická záchranná služba jej za asistence hasičů ošetřila a poté odvezla do nemocnice. Jednotka zajistila oba motocykly.

Profesionální hasiči z Jičína otevírali v sobotu po 13. h (ohlášeno 13:13) byt v ulici Dlouhá v Jičíně.

Profesionální hasiči z Hořic v sobotu ve 14:04 vyjížděli k osobnímu vozidlu, které sjelo do příkopu a poté z něj vyjelo. Nehoda se stala v Bašnici a obešla se bez zranění. Na vozovku se dostal štěrk a kamení, hasiči místo uklidili.

Profesionální hasiči z Hořic zasahovali v sobotní večer (ohlášeno 19:48) při požáru pergoly v ulici Prokopa Holého v Hořicích. Požár byl hašen již před příjezdem jednotky na místo. Osoba utrpěla popáleniny. Zdravotnická záchranná služba osobu ošetřila a odvezla do nemocnice. Hasiči požár ihned dohasili. Škoda byla stanovena na 20 tis. Kč.

Hořičtí profesionální hasiči byli v neděli v 8:47 přivoláni na žádost zdravotnické záchranné služby k pomoci s transportem pacienta z bytu v ulici Malátova v Hořicích do sanitky.

Profesionální hasiči z Nové Paky vyjížděli v neděli v 9:55 k odstranění vyvráceného stromu do České Proseče.

Profesionální hasiči z Jičína otevírali v neděli krátce před polednem (ohlášeno 11:37) byt v Argonské ulici v Jičíně.