Tereza Issová
10 let
Táborová anketa.
Ráda se na tábor vracím, jsem tady už potřetí. Nejvíce mě baví vyrábění. Teď pracujeme na autobusu, do kterého si nakonec nastoupí rodiče a my jim budeme ukazovat obrázky, takže to bude vypadat, že autobus jede.

Klaudie Köstingerová
8 let
Táborová anketa.
Do Roškopova jsem přijela podruhé. Moc mě bavilo vyrábět potápěčské brýle a ploutve z kartonu, které jsme polepovali barevnými páskami. Budeme mít i přehlídku, kde výrobky předvedeme druhé polovině tábora.



Grýša Kalvoda

11 let
Táborová anketa.

Už v minulých letech jsem tábor navštívil. Líbí se mi táborový program, ze všeho nejvíce mě bavilo malování krajin. Jediné, co mi vadí jsou vosy, které létají v areálu. Naštěstí mě ani nikoho jiného vosa neštípla.


Dominika Výšková
9 let
Táborová anketa.
Roškopov jsem už několikrát navštívila. Líbí se mi, že každý rok se mění zaměření tábora. Rozhodně se tady nenudím, stále se něco děje. Celkově jsem moc spokojená, máme super kolektiv, se kterým si rozumím.


Kateřina Vrabcová
9 let
Táborová anketa.

Na táboře jsem poprvé a moc jsem se sem těšila. Našla jsem si nové kamarády, se kterými se společně bavíme. Například dneska ráno jsme při rozcvičce vyběhli na kopec a hráli jsme míčové hry.
  Ptala se Martina Nováková