Provoz kina hradí obec, a i když je poslední dobou prodělečný, Boháňka chce tradici rozhodně zachovat. „Snažíme se program oživit. Letos jsme přidali divadelní představení, tak uvidíme, jaký to bude mít ohlas," upozorňuje nás místostarostka Lenka Vondrová.

Kino letos zúží promítání do dvou dnů, a to do středy a soboty. V krásném boháňském areálu můžete zhlédnout například komedii Zdeňka Trošky Slunce, seno, jahody, pohádku S čerty nejsou žerty nebo úsměvný rodinný film Na samotě u lesa.

Oživení rozhodně přinese divadelní kus Caveman – Jeskynní muž Roba Beckera. Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

Program kina v Boháňce.Osmnáctého července vás potěší Jan Holík nebo Jakub Slach. Mnoho povyku pro nic, známý příběh je v podání souboru Q10 (Hradecké divadlo Drak) ztvárněn bez nadbytečné pokory k předloze a je naplněn spontánním a autentickým herectvím i prvky commedie dell´arte. Kus můžete zhlédnout 29. července.

Kino Boháňka, v jehož sousedství roste nový kulturní dům, můžete navštívit od prvého července do konce prázdnin. V regionu je pak v provozu pouze letní kino v Jičíně

Program kina v Boháňce.

Program kina Boháňka.

Program kina Boháňka.

Program kina Boháňka.

Program kina Boháňka.

LETNÍ KINO ZÁMECKÁ ZAHRADA 29.7. - 9.8.

29.7. Ať žijí duchové

30.7. Vlk z Wall Street

31.7. Hodinový manžel

1.8. Lucie - záznam koncertu O2 Arena Praha 2014

2.8. Jiří Schmitzer koncert + film U mě dobrý. Začátek koncertu 20:00

3.8. Fakjů pane učiteli

4.8. Rivalové

5.8. Trabantem až na konec světa

6.8. Chraň nás od zlého

7.8. Bobule 2

8.8. Osamělý jezdec

9.8. Záhada hlavolamu

V případě nepříznivého počasí se projekce ruší, pouze záznam koncertu Lucie a koncert Jiřího Schmitzera, se přesouvají do biografu.

Vstup do letního kina spodní bránou z ulice Smiřických

Vstupné jednotné 50,- Kč , Koncert Jiřího Schmitzera s filmem U mě dobrý 150,-

Letní kino se otevírá hodinu před začátkem promítání

Začátky promítání červenec 21:30, srpen 21:00

Občerstvení otevřeno

Vstup a zázemí zámecké zahrady je bezbariérové

Zámeckou zahradu naleznete naproti biografu cca 70 m, parkování v dostatečné kapacitě v přilehlých ulicích a parkovišti.