Hořice – Sportovní zařízení města Hořic zve dospělé i děti na akci nazvanou Čarodějnický rej. V neděli 29. dubna od 18.30 do 20.30 hodin pro vás připravil kolektiv zaměstnanců plavecké školy netradiční plavání se zábavnými hrami a soutěžemi, za které čeká děti sladká odměna.

Ostružno – Obec Ostružno pořádá Čarodějnický rej v pondělí 30. dubna od 18 hodin.
Občerstvení zajištěno, sraz u školy. Masky vítány.

Prachov – Na parkovišti u Muzea přírody Český ráj je připravena velká čarodějnická hranice. V pondělí 30. dubna od 19 hodin si tu můžete vyrobit vlastní figurku čarodějnice, je připraveno občerstvení, a to nejen běžné, ale i kouzelné. Bude ochutnávka pečených hadů, sladkých housenek i žabí limonády.

Jičín/Sedličky – Na pondělí 30. dubna bude ve Valdštejnské lodžii připraven tento program:
16.00 Čarodílny – kouzelnické atrakce, výroba čarovných
předmětů a magických dárků
18.00 Tanec čarodění – magický tanec tří čarodějek se
slavnostním zapálením ohně
18.30 Baba Yaga – hororová pohádka o Jeníčkovi a Mařence,
divadlo Toymachine
19.00 Hudební rej – Džezvica (balkánská a cikánská muzika v netypickém nástrojovém obsazení), Síla (poeticko-brutální písně – marci-punkové skoro dívčí kapely z Brna), KOPIR ROZSYWAL
BESTAR (znovuoživení proslulého projektu známé choreografky a performerky, ale také skladatelky, zpěvačky a akordeonistky Kristýny Lhotákové, kontrabasisty Ladislava Soukupa a exbubeníka
Psích vojáků Davida Skály).

Nová Paka – Čarodějnice vás čekají posledního dubna i na Klášteře. Program je připraven od 19 do 24 hodin. Vystoupí kapely Nahá sestra, Spocená uklízečka a HOGO.
Venkovní prostranství u DS, Opolského 165.

Nová Paka – Čarodějnice, kam se podíváš. Přesně tak to bude vypadat v pondělí 30. dubna mezi 13. a 17. h. v Domě dětí a mládeže Stonožka. Nebojte se, přijďte, kroužky budou obzvlášť zajímavé. Přijďte i vy, kteří v pondělí žádný kroužek nemáte, ať o něco nepřijdete!

Třebovětice – SDH Třebovětice vás zve na čarodějnicko-májovou noc. Děti, nezapomeňte si čarodějnický klobouk a nos. Sejdeme s v pondělí 30. dubna v 17.30 hodin v místní hasičské zbrojnici. Provedeme zdobení a stavění máje, pro děti bude připravena zkouška odvahy zakončená tradičně lampionovým průvodem. Občerstvení zajištěno, možnost zakoupení uzeniny na opékání nebo si vezměte vlastní dle chuti.

Konecchlumí – Pálení čarodějnic se uskuteční v pondělí 30.dubna od 18 hodin ve „srubu nad skálou". Podávat se bude točené pivo (11°) a točená kofola. Vuřta každý svého s sebou, stejně jako půllitr.

Ostroměř – V pondělí 30. dubna se uskuteční od 18 hodin na hřišti za sokolovnou Filipojakubská noc aneb Pálení čarodějnic. V sále sokolovny je na programu diskotéka Dj Ládi. Vstupné 50 Kč, děti a senioři (nad 65 let) zdarma.
Přijďte v maskách, nejlepší masky budou odměněny.
Občerstvení je zajištěno.

Štikov – Deváté štikovské čarodějnice vás čekají v pondělí 30. dubna od 18.30 hodin v hotelu Štikov. Připravena bude hudba a občerstvení ( pivo, limo, klobásy, maso na roštu …) .Vstup zdarma.

Sukorady u Hořic – Zveme všechny čarodějnice – plesnivé a ostřílené – ale i nové adeptky na oblíbený Sukoradský slet. Zápis 30. dubna v 18.00 hodin u hřbitova. Letu zdar!

Březka – Jako každoročně zahajují v rekreačním středisku na Březce letní sezónu pálením čarodějnic. Přijďte v čarodějnických kostýmech. Budeme vyhlašovat nejošklivější čarodějnici, následuje pálení ohně, opékání vuřtů.
Zlatým hřebem večera bude Fire show z Jablonce nad Nisou. www.fireshowjbc.cz