Všichni účastníci byli nadmíru spokojení s perfektně zvládnutou organizací. Ať už to byla výzdoba sálu, panely se spoustou informací o skautingu, jeho historii a současnosti hnutí v Jičíně, tak i s doprovodným programem. S velikou pílí bylo připraveno předtančení na motivy Foglarových Rychlých šípů, které předvedli ti starší. Jak se tančí country zase ukázala vlčata a světlušky. Chvíle odpočinku mezi tancem patřily i videu s názvem „Stárneme", na kterém jsme mohli vidět, jak nám nynější mládež vyrostla.

Díky všem
Vedení skautského střediska Brána tímto děkuje a skládá pochvalu všem skautkám, skautům, rangers a roverům v čele s Vojtou Práškem, který byl hybnou silou celé akce. Celý rok pečlivě rozdával úkoly a společně s ostatními připravoval akci, která nemá v historii střediska obdoby. Pochvalná slova a kladné ohlasy na ples slyšíme ze všech stran, od rodičů, přátel, známých i spoluobčanů. Jistě mi dají zapravdu všichni, kdo se zúčastnili.

Celkovou příjemnou atmosféru plesu podtrhl hudební doprovod kapely Levou rukou band. V neposlední řadě je třeba poděkovat i všem sponzorům a pracovníkům Masarykova divadla za podporu a pomoc. Vyjmenovat jednotlivce je velmi složité, protože bychom neradi na někoho zapomněli. Upřímně děkujeme všem, kteří jakýmkoli způsobem přiložili ruku k dílu a možná někdy příště …   za vedení střediska Brána Jičín Jarmila Veselá a Michal Císař