Představení
Představení je rozděleno do třech dějství. Nese název Alenka v říši cirkusu - část druhá! Malá dívčina je průvodkyní celým představením a v jejich snech se odehrávají nejrůznější divy cirkusu, akrobacie a výcviků zvířat.

Pozoruhodností je i zařízený Alenčin pokojíček se sofa a lampou na čtení přímo nad manéží cirkusu.

Novinky
Celá show se nese v pohádkovém duchu s tradičními prvky cirkusového umění. Novinkou je unikátní výcvik moniponíků, které předvádí postava kloboučníka. Poníci dosahují svou výškou po cvičitelovi kolena.
Dále je rozšířena drezůra tygrů sibiřských o nové a námi odchované exempláře, s novými cviky ycházejícími z posledních stylů humánních výcviků zvířat. Nejmenší děti osloví vtipné vystoupení trpaslíků se švihadly.

Myslíme na teenagery
Místo standardního klauna u nás v letošním představení shlédnou návštěvníci gagy bavičů, které ocení i pubescenti. Jde o nadsázku z tradičních disciplín jako je např. balet, zpěv, ale také třeba kouzlení či životní zamilovanost.

Strýc a synovec Jo-Joo
Finalisté soutěže Československo má talent z roku 2011 připravili nové vystoupení, jde o přízemní vtipnou akrobacii s názvem Excentric. V této disciplíně se představí s novým parťákem, takže celé vystoupení probíhá v triu.

Tradice
Taktéž se mohou diváci těšit na tradiční skupinová vystoupení na čínských tyčích, akrobacii na šálách s papoušky Ara, výcvik dalmatinů.
Vše v nových pojetích, kostýmech, scénické hudbě a světlené show.

S programem bodou navštívena v Královehradeckém kraji celkem čtyři místa, jedním z nich je i Jičín: 

Pod Koželuhy, u prodejny Maxi Hit, 6.-.10.8.2014, všední dny + sobota od 17:30h, Neděle od 10:00h

Více zjistíte taié na webu www.narodnicirkus.cz

Bližší informace a objednávky předplatného získáte na kontaktu:

Jana Růžičková, e-mail jana.ruzickova@denik.cz, telefon 602 177 209