Jeho čtenáři v něm opět najdou celoroční přehled těch nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí, turistických pochodů či letních a prázdninových programů ve městech a na turistických atraktivitách. Součástí kalendáře je také přehled významných výstav muzeí a galerií v Českém ráji.

Kalendář akcí v Českém ráji.Dostupnost
Kalendář bude k dispozici na pultech všech informačních center v regionu, nově jej lze objednat i přes e-shop Českého ráje (http://shop.cesky-raj.info) a zároveň bude distribuován na tuzemských veletrzích cestovního ruchu, kterých se Sdružení Český ráj (SČR) či jeho partneři účastní. Jedná se především o veletrhy Holiday World Praha, Dovolená a region Ostrava, Infotour Hradec Králové, Euroregion Tour Jablonec nad Nisou, For Bikes Praha či Krajské dny Libereckého kraje.

Též elektronicky
Kalendář v elektronické formě ke stažení najdete na stránkách www.cesky-raj.info v sekci Propagační materiály – kalendář top akcí. Kalendář vydalo Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery a informačními centry v regionu v nákladu 7000 výtisků.

„Věříme, že si ze široké nabídky akcí vyberou jak místní obyvatelé, tak i turisté, kterým může být nový kalendář dobrým pomocníkem při výběru termínu dovolené v našem regionu," přibližuje Lucie Rakoušová ze Sdružení Český ráj.   SČR