Uskuteční se v úterý 21. října od 18 hodin. Budeme si povídat o čemkoli, co vás napadne, celkový pohled na svět a duchovní otázky… Témata přednášek na setkání s biotronikem určují návštěvníci sami, a to svými dotazy. Vzájemné sdílení nemusí být jen slovo.
Vstupné je dobrovolné.
www.alternativa-jicin.cz

Jičín – V úterý 21. října bude v Konferenčním salonku muzea od 17 hodin Vítězslav Kuželka hovořit na téma Které nemoci sužovaly naše předky a jak se s nimi dokázali vyrovnat? Ukáže důsledky chorob přímo na lidských kostech. Vstupné 30 Kč, senioři a děti 20 Kč.

Jičín – Alternativa Jičín pořádá ve čtvrtek 23. října další přednášku s dietologem a hloubkovým psychologem Samem Fujerou. Začíná v 18 hodin a má téma Klidná mysl – šťastný život – 10 zákonů jak myslet. Mysl je jako tekoucí řeka – nikdy se nezastaví. Ale stejně jako řeka může být klidná a tichá … Mysl je nástroj.
Když se s ním naučíme zacházet, náš život je mnohem šťastnější. Jinak nám nástroj mysl může velmi znepříjemnit život. Většina lidí s myslí neumí pracovat a jejich život je mnohem horší než by ve skutečnosti mohl být.
Naučte se s myslí pracovat, buďte šťastnější a klidnější. Vstupné 130 Kč.
www.alternativajicin.cz

Sobotka – Přijměte pozvání na autorský pořad Petra Šiky, který vás zde seznámí s novinkami a zajímavostmi ze světa seniorů. Beseda se koná v pátek 24. října od 17 hodin v Knihovně Fráni Šrámka v Sobotce. Více informací můžete získat na: www.petrsika.com.