Samšina – V liché středy vás opět instrumentální skupina Srazilka Drštěkryje zve do místní restaurace. Svou produkci zahajuje dnes 4. listopadu od 18 h. Jako vždy hraje české písničky k poslechu i tanci, nejen pro dříve narozené. Přijďte mezi přátele dechovky a do příjemného prostředí potěšit se na těle i duši.

Hořice – Jednadvacátý ročník oblíbeného Jazzobití pod horami se uskuteční ve dnech 4. až 7. listopadu.
Program:
Dnes 4. listopadu v 19 hodin.
Radim Hladík & Blue Effect
Pátek 6. listopadu v 19 hodin
Los Rumberos (karibská kavárna od 18.00 hodin)
Yellow Sisters
Josef Vejvoda Trio & Michal Žáček
Milan Svoboda & Pražský Big band
After party v restauraci Staré časy – Swing Hořice
Sobota 7.listopadu v 19 hodin
Mariachi Espuelas ( mexická kavárna od 18.00 hodin)
Linwood Lee Taylor Trio (USA/CZ/SK)
Luboš Andršt Blues Band & Peter Lipa (CZ/SK)
Roosevelt Houserocker (A)
After party v restauraci Staré časy – PRÁDELNA
Vstupenky v předprodeji DK Koruna.

Hněvčeves – Obec Hněvčeves si vás dovoluje pozvat na cimbálovou muziku Jožky Severina a ochutnávku vín. Akce se koná v pátek 6. listopadu od 19.30 hodin ve velkém sále sportovní haly. Přijďte si poslechnout moravský cimbál a ochutnat dobré víno.

Butoves – Klub seniorů Butoves a hudba Duo Decent se těší na společné pobavení v sobotu 7. listopadu v 15 hodin při tradičních čajích v sále Butovanky.

Jičín/Sedličky – Michael Pospíšil, Literácy JiTčín a o.p.s. Valdštejnská lodžie – kulturní imaginárium vás srdečně zvou na: Komponovaný bujarý večer hudby a veselí k 50. „Nebeským narozeninám Jivínského Štefana". Akce se koná v sobotu 7. listopadu od 18 hodin v Café Loggie. Josef Štefan Kubín Milenec múz aneb Písničky bez fíkového listu. Zpívají, hrají, tančí, jančí LITERÁCY JItČÍN, F. S. BARUNKA Č. Skalice & Michael Pospíšil. Živé hudební ohlédnutí buditele staré české hudby Michaela Pospíšila a jeho přátel za výjimečnou osobností Jičínska – profesorem francouzštiny, vědcem, pořadatelem francouzských slovníků, sběratelem lidového vyprávění a sběru písní – Josefem Štefanem Kubínem (1864-1965).

Jičín – Junák, Český skaut z.s. středisko Brána Jičín, zve příznivce hudby a tance v sobotu 7. listopadu v 19 hodin do Masarykova divadla na Skautský ples. Hraje kapela Levou rukou, tombola, předtančení, vstupné 120 Kč ke stání, 150 Kč s místenkou. Vstup ve společenském oblečení. Více na www.jicin.skauting.cz.

Valdice – V neděli 8. listopadu od 16:00 hodin vystoupí v Kulturním domě ve Valdicích dnes již legendární skupina Veselá Trojka Pavla Kršky, kterou znají především mladší ročníky. Vstupenky jsou v předprodeji v Městském informačním centru Jičín, a to za cenu 200 Kč.

Butoves – Skupina 27. ČČK Jičín vás zve na Cecilskou zábavu, která se koná v Butovsi 21. listopadu od 15 hodin. Vlakové spojení ve 14.30 hodin z Jičína. Přijďte se pobavit!