Pokud přinesete ukázat svoje vysvědčení, které bude s vyznamenáním, budete mít vstup na film zcela zdarma.

V červnu se také chystáme na animovaný příšerně skvělý megahit univerzita pro Příšerky, no i příšerky přeci musí studovat! Čeká nás Světová válka Z , kde bude svět nakažen virem, který se šíří až moc rychle. V létě pak budeme na naše stříbrné plátno sázet jeden hit za druhým. Začneme animovaným pokračováním filmu Já Padouch, a budeme pokračovat letní komedií z prostředí Google Stážisti, na řadu přijde také Revival, český film o vysloužilé rockové kapele.

Percy Jackson přijde na řadu v srpnu. Animovaná letadla budou u nás v kině létat jak o závod. A tou hlavní peckou je, že budeme šmoulózně šmoulí! Ano, o prázdninách do našeho kina dorazí Šmoulové 2 a máte se rozhodně na co těšit. Plánujeme oblíbené dopolední prázdninové promítání animovaných filmů, takže kdo bude trávit prázdniny u babičky a dědy v Jičíně musí je vzít dopoledne do kina.

Na přelomu července a srpna kino na dva týdny uzavřeme a postavíme v zámeckém parku naše letní plátno a budeme promítat pod širým nebem. Už teď můžu slíbit pecky jako Okresní přebor, Kulový blesk, Sinister, Tenkrát na západě, Kouř, Probudím se včera, Nedotknutelní a další pecky a fláky, které si v letním kině v zámecké zahradě prostě užijete.

Všechny další informace a hlavně náš nabitý program najdete na našich stránkách www.biografjicin.cz . Na našich stránkách si také můžete registrovat svůj mail a my vám jednou týdně pošleme přehled akcí, které se v KZMJ dějí.    Za Biograf Český ráj Michal Miškovský