Mlázovice – Dnes 2. března se chystá od 14 hodin v sále mlázovické Radnice pro děti velký maškarní rej. Připraveno bude odpoledne plné soutěží o ceny, tombola a diskotéka Mirka Dvořáka.

Podůlší – Místní SDH pořádá dnes dětský karneval. Začíná ve 13 h. v hospůdce Na Jívě.

Robousy – Místní SDH pořádá dnes 2. března tradiční dětský karneval.
Vypukne ve 13 hodin v pohostinství v Robousích.

Ostružno – Dětská hasičská valná hromada se uskuteční dnes 2. března od 15 hodin v místní klubovně.

Chyjice – Dětský maškarní karneval se koná dnes 2. března v místním kulturním domě. Začíná ve 14 hodin a možná přijde i kouzelník.

Radim – TJ Sokol Radim pořádá dnes 2. března od 15 hodin v hospodě U Růže v Radimi dětský maškarní karneval.

Nová Paka – Loutkový soubor Rolnička Nová Paka zahraje nejmenším divákům v neděli 3. března pohádku Čert a Káča. Začátky v 15 a 16.30 hodin v malém sále MKS, vstupné 25 Kč.
Nová loutková pohádka bude uvedena v premiéře podle klasické předlohy o hubaté Káče.

Vrbice – Sbor dobrovolných hasičů Vrbice pořádá dětský karneval v neděli 3. března od 13 hodin v sále obecního domu. K tanci a poslechu hraje Dj David. Pro děti jsou připraveny soutěže a balíček sladkostí. Vystoupí dívky z Fit Aerobic 1.ZŠ Jičín a dětských mažoretek z Volanic.

Lázně Bělohrad – Městské kulturní středisko připravilo divadelní vystoupení pro děti. Malí diváci se můžou těšit na pohádku Nešťastný šafářův dvoreček aneb Putování Zápecníčka za štěstím v podání divadelního souboru Kapsa z Andělské Hory, a to v neděli 3. března od 14 hodin v kulturním sále lázní.