V kuchyni se celý týden připravovaly jitrnice, jelita, prejt, guláš nebo zabíjačková polévka. Návštěvníci měli možnost ochutnat také tradiční pečené frgály. Kromě jídla byla v nabídce speciální piva z novopackého pivovaru, například třešnové, zázvorové nebo konopné. V restauraci jsou nyní tato piva ve stálé nabídce.

Vepřové hody však neznamenaly pouze hodování. Před hotelem stála také minizoo, kde ovečka Fanda, koza Róza a poníci zaznamenali velký úspěch hlavně u dětí. Každý si mohl zaskákat na trampolíně, děti pak ve skákacím hradu. Pestrý program doplnila ukázka sokolnictví, která se těšila velkému zájmu návštěvníků. Od 16 hodin začala živá hudba. Zahrála skupina J a J Harmony a každý si mohl zatančit.

Zabijačkové hody jsou pouze jednou z mnoha aktivit organizovaných Hotelem pod Zvičinou. Další akcí bude miniveletrh „Výlet do Podkrkonoší“, kde bude představena oblast Podkrkonoší a regionální výrobky. Také proběhne prezentace turistických akcí v okolí a restaurace bude nabízet regionální pokrmy, například kyselo. Jste vítání 27. listopadu v Hotelu pod Zvičinou nad Dolní Brusnicí. ⋌ (nancy)