Čtenáři Deníku, v zimním období se v Královéhradeckém kraji opět rozjíždí hokejová Votrok Tip liga! Jedná se o obdobu vámi oblíbené tipovací soutěže na fotbalová utkání. 

Nejlepší hráč celkového pořadí se může těšit na zajímavé ceny. Absolutní vítěz získá dres s podpisy extraligových hokejistů Mountfieldu Hradec Králové. A dále se může těšit na chutné pivo Votrok od partnera naší soutěže. Nejlepší hráče ocení také firma Hejduk Sport. 

Hokejová Votrok Tip liga začíná úvodním kolem nyní o víkendu 13. a 14. ledna. Absolutního vítěze budeme znát po závěrečném 8. kole, které se odehraje 3. a 4. března. Konečné pořadí bude zveřejněno ve středu 7. března. 

Odměněni budou i vítězové jednotlivých kol, kteří se mohou těšit na pivo Votrok a věcnou cenu od Hejduk Sport. 

JAK TIPOVAT 

1. Pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: Jičínský deník, Husova 48, 506 01 Jičín, nebo do sběrných schránek Tip ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Tip liga“.

2. Na internetu. Tipujte pouze na webových stránkách www.jicinsky.denik.cz (hraje se až od druhého kola).

První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a vyplní své číselné heslo a ostatní údaje: jméno, příjmení, adresu, telefon a e-mailovou adresu. 

Upozorňujeme soutěžící, že při nevyplnění těchto údajů nebude kupon zařazen do soutěže!

Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic od 0 do 9, například 0123. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce.

Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu nový hráč zjistí své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu nebo jej uvádí při hlasování na internetu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním startovním číslem. 

BODOVÁNÍ

Kupon obsahuje 10 hokejových zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1 = vítězství domácích, 0 = remíza, 2 = vítězství hostů). Dvojtipy jsou nepřípustné. Každý nevyplněný tip na zápas znamená dva minusové body. 

Hráč dále vyplní Supertrefu, která rozhoduje při určování vítěze kola a pořadí při rovnosti bodů. Zde soutěžící uvede celkový počet branek, který podle jeho mínění padne v uvedených deseti zápasech.

Za každý správný tip soutěžící získává 2 body, za chybný jeden bod ztrácí, tzn., že maximum je 20 bodů, minimum -10 bodů.

Vítězem daného kola se stává hráč s nejvyšším počtem získaných bodů.

UZÁVĚRKA KOLA

Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek je každý čtvrtek ve 20 hodin. U kuponů zaslaných poštou je rozhodující datum poštovního razítka.

Sběrná místa

* Jičínský deník, Husova 48, 506 01 Jičín