HC Náchod – BK Nová Paka 5:2 (2:1, 3:0, 0:1). Po vydařeném utkání se Dvorem Králové přišlo velké zklamání v Náchodě, kde domácí zcela bezpečně dovedli utkání do vítězného konce.

Fakta: Branky: 5. Ježek (Kodym, Valášek), 20. Škoda (Srba), 22. Pánek (Valášek, Kodym), 23. Valášek (Macháň), 34. Škoda (Srba, Zeman) – 11. Vacek (Kollman), 46. Kulhánek (Štěpán, Zvolenský). Rozhodčí: Martínek – Karous, Dudadík. Vyloučení: 6 a OT a OK (Kodym) – 6. Využití: 0:2. Oslabení: 1:0. Diváci: 90. Zásahy brankářů: 26:31.

HC Jičín – Nové Město n. M. 7:6 (1:0, 5:3, 1:3). Ve čtvrtém utkání krajské ligy mužů si Jičín konečně připsal plný počet bodů, i když si jejich zisk v závěru utkání zbytečně zkomplikoval.

Jičín začal aktivně, získal mírnou převahu, ale první šanci po nedůrazném odehrání puku Benešem měli hosté, z velkého úhlu ale prázdnou branku netrefili. Domácí otevřeli skóre v deváté minutě v přesilové hře, když se povedla kombinace prvního útoku a Vajsejtl přízemní střelou trefil přesně. Vedení Jičína vydrželo až do konce třetiny.

Druhá část začala ve čtyřech na obou stranách, více prostoru vyhovovalo lépe Weissovi a Vajsejtlovi, kteří v po rychlém protiútoku zvýšili na 2:0, když byl střelcem opět Pavel Vajsejtl. Jičín byl stále aktivnější a neustále se snažil o zvýšení náskoku. Povedlo se to v 27. minutě, kdy po kombinaci prvního útoku Vajsejtl uvolnil Weisse, Petr objel branku hostí a trefil se pod břevno. Domácí hráli s chutí a vytvářeli si další šance. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale obrana a Beneš jejich příležitosti úspěšně likvidovali.

V polovině utkání se opět hrálo ve čtyřech a taktovky se ujal Nový. Abel vybojoval puk, nahrál Radkovi a ten nadvakrát zvýšil na 4:0. Jičín se poté dostal do oslabení tři na čtyři, dobře bránil, hosté ale vystřelili od modré čáry, trefili hokejku Vajsejtla a kotouč zapadl za záda Beneše. V pokračující hře ve čtyřech ihned odpověděl opět Nový a zvýšil na 5:1. Za další minutu domácí využili přesilovku. Po nastřelení puku byl u dorážky první Buchar a bylo to již 6:1. Jičín pak toto vedení ukolébalo, viditelně zvolnil a výsledkem bylo snížení na 6:2 po chybné rozehrávce a rychlém protiútoku hostí. Další chyba přišla v poslední minutě třetiny a rázem to bylo 6:3.

Třetí část začal Jičín nejistě, kombinaci chyběla přesnost, a tak se šance střídaly na obou stranách. Jičín promarnil dvouminutovou přesilovku pět na tři. Vzrušení pak přinesla potyčka Starého s Petrem, po které oba putovali do sprch. Pět minut před koncem třetiny vystřelil od modré Buchar, před brankou tečoval Lukáš Hloušek, puk skončil v síti, a jak se později ukázalo, byl to vítězný gól. Jičín opět nepochopitelně přestal hrát koncentrovaně a hosté začali trestat. Nejprve ztratil před vlastní brankou kotouč Najman a náskok se snížil na tři góly. V samotném závěru se dostal do další potyčky Soukup se Zeligerem, oba byli vyloučeni do konce utkání, Soukup dostal navíc 2+2 minuty. Hosté nejprve minutu a půl před koncem po tečované střele snížili na 7:5. V pokračující přesilovce hostí domácí zaútočili, po ztrátě kotouče ale hosté devět vteřin před koncem snížili na rozdíl jedné branky. Ve zbývajícím čase se pokusili o hru bez brankáře, ale vyrovnat se jim již nepodařilo.

Fakta: Branky: Vajsejtl 3, Nový 2, Buchar, L. Hloušek HC Jičín: Beneš, Pivrnec – Houser, Buchar – Moucha, Starý – Najman, Soukup – Anděl – Weiss, Vajsejtl, Mizera – Nový, Abel, Hladík – Kysela, Klaban, L. Hloušek – Burian, J. Hloušek        (jj, re)