Začátek utkání se domácím vydařil a již v 8.minutě po zpětné přihrávce zakončil přesně Hladík. To byla však na dlouho poslední radost Jičína, velkou zásluhu na tom měl především brankář hostů Března.

První třetina skončila hubeným vedením 1:0, i když rozdíl mohl být větší.

Druhou třetinu jičínští začali opět velice aktivně, ovšem branku nevstřelili, naopak se překvapivě radovali z vyrovnání hosté, po nahození Šoltése si domácí obrana sama srazila puk do sítě. O 50 vteřin později však domácí opět vedli a od té doby začal brankostroj.

Nejprve dotlačil za výborně chytajícího Březnu puk Průšek. Následovala pasáž tří minut, kdy se skóre vyšplhalo na 6:1. Postupně se trefili Krejčík, Hladík, znovu Krejčík a Sedmík po samostatné akci. Celou třetinu zakončil 17 vteřin před koncem Žďárský a upravil tak na 7:1.

Závěrečná část začala pozvolněji, branky začali padat až ve 48. minutě, kdy po přihrávce Žaluda ,,vymíchal“ brankáře hostů Kollman. V 50. minutě zkompletoval hattrick Hladík, po přihrávce Mikoláška. O 17 vteřin později už na tabuli svítila pověstná desítka, kdy se první brankou v jičínském dresu prosadil Marček. Za 24 vteřin se nádherným sólem předvedl Borovec a zavěsil přesně.

V 54.minutě pečetil vítězství 12:1 svým čtvrtým gólem v zápase Hladík.

„S dnešním výkonem a výsledkem jsme spokojeni. Hráli jsme opět ve vysokém tempu, bohužel nás do poloviny utkání trápila produktivita a výtečný brankář hostí. Poté se nám podařilo rychle za sebou skórovat a zlomit utkání na svoji stranu. Myslím, že se utkání muselo líbit a děkujeme divákům za atmosféru,“ uvedl trenér Jičína Michal Kejmar. Další zápas sehrají jičínští hokejisté a to na ledě České Lípy. Utkání bude mít začátek v 16. hodin.

Dvě z branek do sítě Mostu zaznamenal Petr Sýkora.
Bitva prvního s druhým? 1149 diváků a suverénní výhra Stadionu

Jičín – Varnsdorf 12:1 (1:0, 6:1, 5:0). Branky a nahrávky: 8. Hladík (Průšek, Žalud), 29. Průšek (Žďárský), 30. Krejčík (Prokop, Nový),31. Hladík (Kollman), 32. Krejčík (Prokop), 32. Sedmík (Brzák), 40. Žďárský (Krejčík, Prokop), 48. Kollman (Žalud), 50. Hladík (Mikolášek), 51. Marček (Prokop), 51. Borovec (Richter), 54. Hladík (Průšek, Žalud) – 29. Bali Šoltés (Matějka).
Jičín: Rylich (Kořínek)-Žalud, Mikolášek, Richter, Marček, Nový, Brzák-Hladík, Průšek, Kollman, Prokop, Krejčík, Žďárský, Vajsejtl ml., Sedmík, Borovec. Vyloučení: 2:3. Diváci: 190.