Hokejový klub před sezónou svolal valnou hromadu, na které zhodnotil uplynulé období, seznámil členy s konečnou bilancí hospodaření a výsledky práce na všech úrovních. Na programu valné hromady byla i volba nového výkonného výboru HC Jičín.

Do výkonného výboru byli zvoleni Jan Mácha, Jaroslav Nedvěd, Mojmír Hloušek, Radek Drusan, Miroslav Matějka, Karel Lenc, Vladimír Novotný a Ivan Rybka.
Do práce ve výboru se podařilo získat bývalého extraligového hráče Jaroslava Nedvěda, jehož děti hrají hokej v mládežnických týmech HC Jičín. Snahou funkcionářů a všech v HC Jičín bude využít jeho působení ve výboru k získání dalších informací z práce, především s mládeží, v oddílech vyšších soutěží a jeho případná přítomnost při přípravě mládežnických družstev bude určitým lákadlem pro další adepty tohoto krásného, ale náročného sportu.
Předsedou výkonného výboru byl na další období zvolen Jan Mácha.

Hlavním cílem bude nábor a budování dalších mládežnických týmů a zapojení stávajících družstev do mládežnických soutěží.

Družstvo dospělých bude hrát krajskou ligu (KL), která je pro další ročník rozdělena do dvou úrovní a Jičín bude hrát první KL spolu s dalšími sedmi týmy, které v minulém ročníku skončily na prvních osmi místech KL. Příprava na sezónu je již v plném proudu, neboť první mistrovské utkání čeká Jičín již 13. října a soupeřem mu bude rival z Nové Paky.

Složení týmu zhruba kopíruje minulý ročník a případné doplnění bude otázkou jednání v poslední části přípravy. Cílem je skončit do šestého místa v základní části a boj v „play off" o co nejvyšší umístění. O dalším dění a definitivním rozpisu soutěží budou příznivci informování. ⋌(vv hc)