Finále krajské hokejové ligy

4. ZÁPAS: SK TŘEBECHOVICE - HC JIČÍN 5:4 (1:1,2:1, 2:2). Branky a nahrávky: 7. Drašnar (Wolf), 37. Hubáček (Bartoň), 40. Hubáček (Kostka), 53. Klemenc (Drašnar, Wolf), 60. Kostka (Bartoň) - 5. Vajsejtl (Brzák), 36. Nový (Pletka, Brzák), 58. Vajsejtl (Borovec, Pletka), 59. Průšek (Borovec, Vajsejtl).

Jičín: Beneš Najman, Buchar, Žalud, Mikolášek, Štěpán, Brzák, Nový, Pletka, Průšek, Žďárský, Vajsejtl, Kollman, Sedmík, Borovec, Němec. Třebechovice: Petrů Seidl, Kostka, Dittrich, Marša, Hornyš, Hendrich, Souček, Bartoň, Hubáček, Kudr, Wolf, Drašnar T., Klemenc, Šeda, Drašnar J., Beránek, Matouš. Vyloučení: 5:2. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Střely na branku: 35:41 Diváci: 265. 

5. ZÁPAS: HC JIČÍN - SK TŘEBECHOVICE 4:2 (3:1, 0:1, 1:0). Branky: Pletka, Žďárský, Borovec, Borovec Hubáček, Marša

Konečný stav série: 3:2.

Ten se tak po triumfu v základní části raduje i z titulu krajského šampiona. Třebechovice dokázal v nervy drásajícím finále porazit 3:2 na zápasy, když poslední vyhrál 4:2. Jičín mohl slavit už v pátek na ledě svého soupeře, ale těsná prohra 4:5, kterou Třebechovicím šťastným gólem vystřelil v poslední minutě Kostka znamenala, že o vítězství rozhodně až pátý duel hraný v Jičíně. Do něj vstoupili mnohem lépe domácí. První třetinu dokázali vyhrát 3:1.

Ve druhé třetině se povedlo snížit hostujícímu Maršovi a o drama bylo postaráno. Jenže Jičín ve třetí třetině předváděl skvělou hru do obrany a Třebechovice do ničeho nepouštěli, navíc když se v poslední minutě prosadil do prázdné branky svým druhým zásahem v utkání Borovec, mohla v Jičíně propuknout obrovská radost na oslavu vítězství v krajské lize mužů.