Momentálně máme za sebou semifinále a můžeme se těšit na očekávaný souboj mezi HC RHODOS Dvůr Králové nad Labem a HC Náchod, který můžete sledovat on-line na kanálu http://www.youtube.com/channel/UC5RzQL4tTIyBVlkG-1aZwIA/live

Předseda krajského výkonného výboru Mgr. Ondřej Votroubek k této novince dodává: „Jsme rádi, že můžeme být v tomto průlomoví. Naší snahou je dlouhodobě zatraktivňovat krajské hokejové soutěže a toto je další z postupných kroků. Zároveň poskytnout další prostor pro zviditelnění partnerů našich oddílů.

V loňském roce se pilotně již krajské finále vysílalo s velmi pozitivními ohlasy. Věřím tomu, že se nám tímto podaří krajský hokej přiblížit i divákům, kteří se do ochozů nemohou dostavit a také poskytnout možnost opětovného zhlédnutí i po skončení utkání.

První finále je plánováno dle propozic na 26. února od 17 hodin. Finále se hraje na tři vítězná utkání, takže se můžeme dočkat velmi zajímavé bitvy, jako tomu bylo v loňském ročníku. Přímý přenos zajišťuje studio HK.

Další zápasy jsou v takovémto pořadí: 26. února 2017 (17.00), 1. března (18.00), 5. března (17.00), 8. března (18.00), 12. března (17.00).
První utkání 26. února ve Dvoře bude spolukomentovat Jiří Malinský, druhé bude dělat 1. března v Náchodě Jaroslav Kudrna a třetí 5. března opět ve Dvoře Martin Koudelka.