Projekt Jitky Albrechtové ovšem není zaměřen jen na ženský hokej, ale na hokej všeobecně. Sníte o tom hrát lední hokej, ale bojíte se, že to nezvládnete? Myslíte si, že věk, výška, váha, vzhled, vzdělání a zkušenosti hrají proti vám? Neumíte dobře bruslit, neznáte hokejová pravidla, nemáte hokejovou výstroj, prostě o hokeji víte jen to, že se hraje na ledě? Pokud jste téměř na všechny otázky odpověděli ANO, jste nejlepší adeptem na účast na náboru do hvězdného týmu, který je „bez hranic".

Zájemci uhradí účastnický poplatek 100 Kč (zapůjčení dresu, pronájem ledu a poplatek za pamětní fotografii, občerstvení. Účastníci musí mít hokejové brusle (nelze s bruslemi se zoubky), helmu (stačí cyklistická, lyžařská), hokejku, rukavice (hokejové, popř. hrubé, zimní, lyžařské), kdo má hokejovou výstroj, tak výstroj, láhev s pitím, kartičku pojišťovny a průkaz totožnosti (OP, pas, popř. kartička na vlak, na bus aj., kde je fotografie). Jaké jsou možnosti „hokejového růstu? Hrát lední hokej v netradiční hokejové lize smíšených týmů (muži, ženy a mladiství), účastnit se konkurzu do muzikálu „Jen snít (ne) stačí I. a II., stát se členem ženského hokejového týmu a hrát Ligu žen ČR, účastnit se mezinárodních turnajů, změnit svůj život.

Již brzy je na programu V.I.P. projekt s názvem Co Čech, to hokejista, tak neváhej a zkus to taky! V rámci něho se dne 19. března 2016 od 10 hodin uskuteční V.I.P. ukázkový zápas HC Roksberi „A" – HC Roksberi „B". Místem konání je zimní stadion v Nové Pace. Přihlásit se je nutné do 13. března 2016, kdy se uzavírá soupiska. Hráči musí mít hokejovou výzbroj, u žen a dětí do 18 let je povinná mřížka a nákrčník. Účastnický poplatek činí opět 100 Kč.

O den později proběhne ukázkový trénink a nábor do V.I.P. hokejového týmu v Nové Pace. Začátek na ledě je stanoven na 11.30 hodin. Informativní schůzka odstartuje v 10.00 hodin na zimním stadionu v Nové Pace. Účastnický poplatek uhradí jen ti, kteří se zúčastní náboru a tréninku na ledě. Dolní věková hranice je 12 let, horní omezena není. Bližší informace: Jitka Albrechtová, tel.: (+420) 736 602 222, emailová adresa: albrechtovajitka5@seznam.cz