Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Zdroj: Deník/ Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová
Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.
Zdroj: Deník / Iva Kovářová