Galerie: Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka

Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou. Krejčové ze Střední školy gastronomie a služeb Nová Paka po dlouhé pauze usedly k šicím strojům. Mistrová Stanislava Štrynclová  přiznává, že odborný výcvik se nedá učit na distanc. Už nyní má noční můry, jak všechny ročníky praxi zvládnou.