Porce na talíři vypadá lákavě. Jedlíci si mohou k salátu dát pečivo, ale vydatnost mu dodají právě konzervované fazole.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Zelená cibulka, trošku libečku, mladá svěží bršlice. Do salátu patří hodně natí, i ta celerová nebo petrželová mu dodají správnou chuť.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Vařené drůbeží maso, zelenina a fazole. Stojím si za svým, že tento recept je dietní a v letních dnech je velmi osvěžující. Uležení do druhého dne mu jen prospěje.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Drůbeží tlačenka, ač kupovaná, má krásnou mozaiku. Je vidět, že byla vařená celá kuřata, maso obsahuje jak stehýnka, tak i prsíčka.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Při pohledu na popisek není proti očekávání ve složení až tak nic špatného. Ledaže by někoho odradily kůžičky, ale ty jsou zdrojem kolagenu potřebného pro naše tělo. Ovšem nejlepší je připravit si tlačenku doma, někdy si to vyzkoušíme.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Fazole v plechovce je možné použít jak ve slaném nálevu, tak i v chilli omáčce. Ovšem potom bude recept trochu jiný. Každopádně potom je na místě vynechat feferonku.
Zdroj: Deník/Romana Netolická